BERHATI – HATI DENGAN MAYBANK2U.COM

2 08 2006

Rabu :: 02 Ogos 2006

Assalamualaikum & salam sejahtera 

Bagi mereka yang ingin mengaktifkan Maybank2u.com. Sila pastikan anda menggunakan ‘link’ yang betul. Berikut adalah contoh yang boleh membantu anda untuk membezakan Maybank2u.com yang betul dan yang palsu.

 MAYBANK2U – PALSU

ps-fraudmaybank2u5lm.jpg

 MAYBANK2U – BETUL

ps-originalmaybank2u9eb.jpg

Diharap informasi ini dapat membantu anda untuk menggunakan perkhidmatan maybank2u.com dengan selamat. Salah satu cara untuk anda ‘log in’ di Maybank2u ialah dengan cara membuat carian di ‘google’ terlebih dahulu kemudian klik pada ‘maybank group’ dan lakukan langkah seterusnya seperti biasa.

~ babai ~


Tindakan

Information

2 responses

2 08 2006
navirgozmie

jul,
tulisan nya tak teranglah………….tapi kira ok lah tu……..nice blog……
usefull info……..

24 02 2007
gaman

Yang penting tengok URL tu di address bar. Kalau pun laman web palsu tu 100% sama dengan yang ori. Diorang tak boleh ubah url tu.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




%d bloggers like this: