Bestnyer : wordpress…!!!

18 02 2007

18 februari 2007 :: Ahad

Saya suka dengan adanya wordpress ini sebab saya boleh menulis…dan inilah salah satunya tempat bagi sesiapa sahaja yang suka menulis seperti saya…saya boleh taip apa saja disini…hehehehe…semuanya hanya di hujung jari..betulkan !

Tapi yang pastinya semua yang akan di masukkan dalam bayukk ini adalah yang ‘sharing info’ ngan sesiapa saja yang membaca…ada crita skit – skit pasal saya tu hehehe baca sajalah !!!

Kebetulan anda dah baca kat sini…ni saya nak bagi tau nie…jgn lupa lawatilah blog saya yang lain…ader kat side bar tu…cuba tgk – tgk kat tepi tu adakan ? hihihi..sebab blog saya ada juga buka blog pasal Ea Index yang lebih hangat daripada biasa..hihihi…

Susah – susah beginilah senang :

:: www.eaindex.wordpress.com ::

Blog ni pasal index- hah ! sesapa kawan – kawan yang sedang mencari bagimana cara untuk menaja pendapatan lebih…boleh join bayukk’s Team kat sini…jangan lah malu – malu…jom…tak percaya ‘u try ‘ !!!

:: www.rahsiapetua.wordpress.com ::

Kat blog nie pula saya akan masukkan / letakkan info – info pasal kesihatan…sapa – sapa nak sharing info pula bleh juga…sebab sambil – sambil tu best gak ! peringatan untuk diri saya sendiri…

Okey lah…nanti banyak benda lagi yang saya nak tulis kat blog nie…jadi selalu – selalu lah berkunjung ke bayukk nie k…

 

-wassalm –

 

 

 


Tindakan

Information

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




%d bloggers like this: