BARANG HANGAT !!!

12 03 2007

Mungkin ramai yang tidak menyedari atau tidak mengetahui perkara ini…dan bagi mungkin juga ada yang tahu perkara ini tapi buat – buat tidak tahu atau dalam istilah yang kurang sedap di dengar MALAS !!!  Hah ! inilah antara halangan – halangan yang membatasi anda ! untuk melakukannya.

Mesti anda tertanya – tanya apakah benda yang saya ingin ketengahkan disini…dan jangan cepat melatah..ehh tak der maknanya !!! sebab anda akan terfikir dan selepas itu cubalah pertimbangkan sewajarnya di manakah kedudukan anda sebenarnya, selepas sahaja anda membaca ‘tulisan’ saya ini…dan saya juga mengharapkan ‘respond’ anda berkenaan perkara yang akan saya bicarakan ini…bolehkan?

Ceritanya :

Jika selama ini kita membeli barang A  tapi selama mana kita guna / membeli barang A tersebut kita TIDAK MENDAPAT APA – APAPUN…RUGI Wooo..tapi ader orang yang tak Rugi..pastinya tempat yang kita beli tu lah !!!

TETAPI apakah reaksi anda bila anda membeli benda yang sama dan anda ada pula ganjarannya…?!! Ye ker? ader kah macam tu ? jawapanya memang ada…sebab itu saya katakan di awal – awal tadi…

Tambahan pula, barang A tersebut teralu dekat dengan kita dan sentiasa bersama kita walau di mana jua kita berada…begitu juga dengan orang – orang yang kita sayangi…dan sesiapa jua, barang A tersebut TERLALU DEKAT dengan kehidupan kita…APAKAH KITA SEDAR AKAN SEMUA INI ?

Dan nak tahu apa barang tersebut…?! sila tinggalkan komen anda disini !!!

Terima kasih kerana meluangkan masa anda !!!

– wassalam –

Advertisements

Tindakan

Informasi

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: